tiistai 5. kesäkuuta 2018

Blogimaailma ja erilaisuus?



Olen lukenut aika monen erilaisen ihmisen postauksia blogeissaan, ja ruvennut pohtimaan niiden henkilökohtaisuutta. Itse en kirjoita kovinkaan henkilökohtaisia asioita blogiin, enkä oikeastaan kauheasti "mitä kuuluu" postauksiakaan. Ehkä joskus, jos siltä alkaa tuntumaan. Tiettyjä aiheita, ja mielipiteitä tuon julki koska ne ovat minulle tärkeitä asioita. Ei ehkä kovin erilaisia, mutta toivottavasti edes joidenkin mielestä kiinnostavasti kirjoitettuja omasta näkökulmastani



Blogimaailmassa pyörii tälläkin hetkellä tosi paljon erilaisia postausideoita, kuten to do - listat, listauksia asioista mitä tehdä kesällä, tai mitä bloggaaja itse aikoo tehdä kesällä. On myös 7 syntiä haaste, jonka minä ehkä aion itsekin tehdä poikkeuksena sääntöön, sillä itse en oikeastaan mitään suosittuja postausjuttuja tee. En koe niitä omakseni, tavakseni tehdä tätä blogia.

Olen tehnyt tätä blogia nyt n. kuukauden verran, ja koen että tämä on se juttu mitä haluan tehdä. Kirjoitan luultavasti myös pelkästään itselleni, julkaisematta niitä blogissa. Pyrin silti julkaisemaan "massasta poikkeavia" julkaisuja. Toki jokaisella on oma tapa, ja tyyli kirjoittaa asioista, joten sillä tavalla ei voi sanoa että kukaan olisi samanlainen kirjoittaja toisen kanssa. Henkilökohtaisia blogeja on paljon, siis juurikin näitä missä kerrotaan mitä elämässä tapahtuu. En usko, että itsekään voisin täysin välttyä tekemästä semmoisia kirjoituksia, mutta toistaiseksi haluan pitää blogini tämmöisenä kuin se on, vähän erilaisempana.

Idea tähän kirjoitukseen tuli, kun aloin miettimään haluanko julkaista asioitani, ja kuinka laajalti. Mahdollisesti syksyllä aloitan masennuslääkityksen, (koska suurinosa paniikkihäiriön lääkityksistä on masennuslääkkeiksi luokiteltavia) joten siitä tulee ehkä enemmän semmoista päiväkirjamaista kirjoitusta, että miten lääke vaikuttaa, vai vaikuttaako mitään ja mikä se edes on. En tosin ole varma että saanko lääkitystä, mutta sen tiedän myöhemmin.

Miten on, onko erilaisuudesta hyötyä enemmän kuin haittaa blogimaailmassa?


© Pieni runotyttö 2017


2 kommenttia:

  1. Itse katson, että julkaisen sen millä ei tavallaan ole juurikaan merkitystä vaikka tulisi julkisuuteen. Jätän kertomatta sellaiset mitkä voivat vahingoittaa tavalla tai toisella perhettäni. En myöskään katso, että ihan kaikki arkiset asiat olisi sellaisia mitä pitäisi toitottaa blogissa. Se on toiminut minulla hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin, itsehän sen päättää mitä julkaisee blogissaan. Henkilokohtaisimmat asiat voi kertoa kasvotusten tai muulla tavalla niille, joiden haluaa asioista tietävän. Kun kaikkea ei tarvitse todellakaan jakaa isomman yleisön edessä niinsanotusti jos ei halua :)

      Poista

Piristä kommentilla ♥