sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Näe sisäinen kauneus

Olen huomannut, että tosi moni ihminen on nykypäivänä ajoittain pinnallinen. Tällä tarkoitan siis sitä, että ihmiset näkevät toisessa vain hänen ulkonäkönsä, mutta eivät sisäistä kauneutta.

Olit millainen tahansa, ulkonäköäsi arvostellaan aina. Koetaan, että on jokin oikeus haukkua muita heidän ulkonäkönsä takia. Kenelläkään ei ole oikeutta arvostella/tuomita toista ulkonäön perusteella.
Jos olet päätynyt parantelemaan ulkonäköäsi esimerkiksi leikkauksien avulla, se voi olla lähes ainoa asia, joka sinussa huomataan. Naisilla feikkikynnet, hiuspidennykset, tekoripset ja meikki voivat olla pelkkä keino naamioida huono itsetunto. Kaikilla näin ei tosin ole.

Ulkopuolisena ei voi kuitenkaan ikinä tietää, mitä toinen on käynyt läpi, jos hän ei sitä kerro.  Voit nähdä onnellisen, hymyilevän naisen kadulla, mutta tosiasiassa hän onkin masentunut. Näet miehen joka on pelottavan näköinen, ja tulet heti ajatelleeksi että hän on rikollinen. Todellisuudessa hän on lainkuuliainen kahden lapsen isä. Kaikki ei ole aina sitä, mitä luullaan.
Jokaisella meistä on erilainen tausta, ja menneisyys joka vaikuttaa meihin. Siihen, millaisia olemme ja millaisia ehkä haluaisimme olla.

Jokainen meistä luultavammin kohtaa arkielämässä monia ihmisiä, ja he ovat kaikki erilaisia. Erilaisuus on rikkaus, sanotaan. Kaikki eivät vain ymmärrä sitä, ja sen takia erilaisia ihmisiä kiusataan ja arvostellaan muita enemmän. Erilaisuus voi olla sitä, että poikkeat ulkonäöllisesti muista, "tavallisista" ihmisistä. Erilaisuus voi olla sitä, että olet painoltasi jotain, mitä muut eivät halua itse olla tai eivät ymmärrä. Erilaisuus voi olla sitä, että käyttäydyt "oudosti" joidenkin mielestä. Pitää muistaa, että meillä kaikilla on omat tapamme olla ja elää tätä elämää. Neuvoa saa ja pitää, mutta koetetaan pitää se asiallisena.


Jokaisella on oma tarina kerrottavana
Polku kuljettavana
Kivikkoinen tai aurinkoinen
Silti ainutlaatuinen
Jokainen meistä on erilainen
- Runotyttö 

2 kommenttia:

  1. Tämän kun kaikki ymmärtäisi.. Hyvä postuas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Idea on tullut yllätys yllätys facebookista tähän kirjotukseen. Juurikin haluaisin vähän avata ihmisten silmiä että eivät viljelisi niitä viha/nimittely kommenttejaan. Koska fakta on se, että meistä jokainen on kaunis. Pitää vain osata nähdä se.

      Poista

Piristä kommentilla ♥