sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Hauraiden hiusten ja kynsien pelastus? Mitä ne ovat?

Minulta vahvan suosituksen saa kyllä Biotiini strong hair&nail. En ole edes hirveän säännöllisesti muistanut tätä(kään) vitamiinia ottaa, mutta silti huomaan, että siitä on apua. Biotiini strong sekä Iho + ( bioaktiivinen merikollageeni) ovat auttaneet itselläni hiusten ja kynsien kasvua sekä vahvistaneet niitä. Ennen niin ohuet ja lyhyet kynteni ovat nykyään melko pitkät ja paksut. Toki aina välillä jokunen kynsi katkeaa, mutta se on sitten minun omien tekojeni seurauksena, kun en ole varovainen esimerkiksi kissojen ruokatölkkiä avatessa.



Hiusten kasvun huomaa  siitä, että koko ajan saisi olla värjäämässä tyveä, mutta koska en halua kauhean usein värjätä hiuksiani, niin kasvua ei huomaa kovin helposti. Ainoastaan eron hiusten vahvuudessa huomaa, sillä harjatessa ei katkea niin paljon hiuksia kuin ennen.

Tästä päästäänkin siihen, että mitä hiusharjaa suosittelen omien kokemuksieni perusteella?
Tanzle teezeriä. Suosittu harja, joka jakaa mielipiteitä vahvasti puolesta ja vastaan. Olen sitä mieltä, että tuo kyseinen harja ei sovi kaikille, sillä ihmisillä on niin erilaisia tapoja harjata hiuksia ja siten jokaisella on erilaisia näkemyksiä onko tuo harja hyvä vai ei. Myös harjan muoto poikkeaa totutusta, ja se usein tuottaa ongelmia kun ihmiset kokevat harjan kömpelönä ja siten tuomitsevat harjan huonoksi. Nykyään tuosta harjasta on myös niitä ns. perinteisiä malleja eli varrellisia harjoja, joiden piikit ovat ehkä taas himpun verran pidemmät kuin esimerkiksi matkaversiossa tai normaalissa tanzle teezerissä, mutta itse en ainakaan ole vielä innostunut siitä versiosta, sillä minusta tazle teezerin kuuluu olla omalaatuinen, jollainen se onkin tietyn muotonsa ansiosta.

Olen lukenut, sekä kuullut, että tanzle teezer ohentaisi hiuksia, vahvistamisen sijaan. Itselläni on päinvastaisia kokemuksia, sillä koen, että tanzle teezer vahvistaa hiuksia, mutta toki hiuslaadulla voi olla osuutta asiaan. Monet ovat myös sanoneet että tanzle teezer nimenomaan vahvistaa hiuksia ja saa ne kiiltäviksi ja paksumman näköisiksi, ellei jopa oikeasti paksummiksi, kun hiuksia ei katkeile niin paljon.  Tietysti myös se, syökö jotain ravintolisää jotka sisältävät biotiinia, mahdollisesti vaikuttaa kokemukseen hiusharjasta, oli se millainen tahansa.

Jos on kokemuksia biotiinia sisältävistä ravintolisistä, tai tanzle teezeristä, kommentoi :) Olisi kiva tietää, onko muilla yhtä positiivisia kokemuksia näistä jutuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä kommentilla ♥