perjantai 4. toukokuuta 2018

Pohdintoja ystävyydestä

Ystävyys on tärkeää jokaiselle meistä, mutta entä sitten jos ystävyys on vain sitä, että kuuntelet toista eikä se toinen anna sinulle mahdollisuutta puhua, kertoa omista ajatuksista/tunteista/elämästä?




Me kaikki tapaamme elämässämme monia ihmisiä. Joidenkin kanssa sitä tutustuu, ystävystyy. Toiset jäävät tuntemattomiksi. Jos ihmisestä tulee sinulle ystävä tai kaveri, hänen kanssaan haluaa viettää aikaa ja tutustua paremmin. Ystävän kanssa voi usein puhua kaikesta mitä elämässä sillä hetkellä on meneillään. Ystävyys on kaunis asia, jos löytää oikeat ihmiset joiden kanssa on hyvä olla. 

Itselläni on kokemuksia erilaisista ystävyys/kaverisuhteista vuosien mittaan. Olen kokenut sitä tosiystävyyttä, mutta myös sen, kun ystävät ovatkin henkilöitä jotka vain syövät energiaani ja saavat minut masentumaan vielä pahemmin. Olen ihminen, joka saa energiaa niistä ihmisistä, joiden koen oikeasti välittävän minusta ja siitä, mitä elämässäni on meneillään.

"Ystäviä tulee ja menee" - lause on useasti kuultu. Itse olisin ollut valmis pitämään tietyt ihmiset elämässäni ja ystävinäni aidosti, en vain netin/kännykän välityksellä. Tiedän kyllä, että ihmiset ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta kyllä sitä vain sitten huomaa, ketkä ovat niitä oikeita ystäviä. Kun tulee vaikeaa, oikeat ystävät eivät häivy luotasi, vaan ovat tukenasi ja kuuntelevat.



Se on vaan totuus et hyvät frendit ei kasva puus Jos kohalles osuu Pidä kii vaik mitä tapahtuu Pienenä jo luvattiin Loppuun asti ystävii Mut se on vaan totuus Sunlaiset on uhanalasii
Biisistä: Vilma Alina - uhanalasii



2 kommenttia:

  1. Mukavan oloinen blogi sinulla :) Jään varmasti seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Yritän saada tänne lisää sisältöä, mutta koska olen aika tarkka siitä miten/mitä tänne kirjoitan niin joskus voi mennä useampi päiväkin kun jotain tulee. Aikaa minulla on kirjoitella joten se ei siitä ole kiinni. En ole vielä päättänyt tarkkoja päiviä milloin julkaisen mitään..

      Poista

Piristä kommentilla ♥